Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Από τη Δευτέρα 1/11 οι δηλώσεις των self test θα πραγματοποιούνται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr

Από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου αλλάζει πλατφόρμα υποβολής των selftest. 
Συγκεκριμένα, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/ τριών θα πρέπει να επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass.gov.gr και όχι την πλατφόρμα self-testing.gov.gr , η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr - ΕΨΠ) και, αφού επιλέξουν την κατηγορία «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής» και, ακολούθως, την κατηγορία «Δήλωση Self Test Μαθητών/τριών - Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19», στη συνέχεια αυθεντικοποιούνται με τη χρήση των κωδικών - διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ. (taxisnet), και ακολουθούν τη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος. 

Προσοχή!!! 
  • Από 1η Νοεμβρίου δεκτές μπορούν να γίνουν μόνο οι σχολικές κάρτες από την πλατφόρμα edupass.gov.gr 
  • Το σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας, θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει ποιοι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου έχουν καταθέσει το αποτέλεσμα του self test και ποιοι όχι. 
  • Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης της σχολικής κάρτας, γίνονται δεκτές και χειρόγραφες, εφόσον περιέχουν ακριβώς τα ίδια στοιχεία με αυτά που εμφανίζει η κάρτα της πλατφόρμας.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ SELF TEST ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.