Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Τίτλοι τέλους!

Από τη μικρή γιορτή για τους αποφοιτήσαντες
Το τελευταίο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά χτύπησε την Παρασκευή 25 Ιουνίου. Οι μαθητές, χωρίς τη συνοδεία των γονέων τους, λόγω των μέτρων για την πανδημία, προσήλθαν και πέρασαν στις τάξεις τους για να παραλάβουν από τους/τις δασκάλους/δασκάλες τους Τίτλους Προόδου και Σπουδών. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή αφιερωμένη στους μαθητές της Στ' τάξης. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που είχε διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο, προσέφερε σε όλους τους αποφοιτήσαντες αναμνηστικά και (με κλήρωση) 6 δωροεπιταγές από καταστήματα ηλεκτρονικών και αθλητικών ειδών. Η γιορτή περιλάμβανε προβολή βίντεο με αναμνήσεις από τα χρόνια του δημοτικού, το οποίο δημιούργησε η εκπ/κός ΤΠΕ του σχολείου κ. Παπαδοπούλου. Επίσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχειοφόρου, που ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε οργανώσει. Στη συνέχεια τα παιδιά πέρασαν στις τάξεις τους για τελευταία φορά, για να τα αποχαιρετήσουν οι τρεις δασκάλες τους (Βιβή Μαρτζάκλη, Ελένη Κατσαΐτη και Μαρία Παναγιωτοπούλου).
Κατά την αποχώρησή τους οι μαθητές παρέλαβαν εβαπορέ γάλα, προσφορά της εταιρείας ΔΕΛΤΑ, την οποία διασφάλισε ο Σύλλογος Γονέων. 
Το σχολείο εύχεται σε όλους τους μαθητές να περάσουν ένα ξεκούραστο και όμορφο καλοκαίρι! Στα παιδιά της Στ τάξης εύχεται καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο και η από εδώ και πέρα πορεία τους να είναι ανέφελη και δημιουργική!
Πολλές ευχαριστίες και στον Σύλλογο Γονέων για τις όμορφες στιγμές προσέφερε στους μαθητές της ΣΤ τάξης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.