Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόγραμμα λειτουργίας σχολείου τη Δευτέρα 14/9


Οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο από 8.00' έως 8.15΄. Μεταβαίνουν φορώντας μάσκες απευθείας στις τάξεις τους. Δεν προβλέπεται η είσοδoς των γονέων στο προαύλιο ή στο εσωτερικό του κτηρίου.
Κατ’ εξαίρεσιν, οι μαθητές της Α’ τάξης θα προσέλθουν και θα παραμείνουν στο μπροστινό προαύλιο (είσοδος σχολείου), συνοδευόμενοι από έναν μόνο γονέα, φορώντας μάσκα και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, λόγω της πανδημίας. Εκεί θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωσή τους από τις δ/λες της τάξης. Στη συνέχεια οι μαθητές της Α τάξης θα μεταβούν και αυτοί στις τάξεις. 
Κατά την παραμονή των μαθητών/τριών στις αίθουσες δ/λίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ. Επίσης θα πραγματοποιηθεί η διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς, οπότε οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα τους. 
Ο Αγιασμός θα τελεσθεί στις 11.00 στο κεντρικό προαύλιο, παρουσία μόνο των μαθητών της Α τάξης και αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών. Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί τις αίθουσες δ/λίας, όπου θα βρίσκονται οι λοιποί εκπαιδευτικοί και μαθητές. 
Η αποχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 11:45΄ ως εξής: οι μαθητές των Α, Β και Γ τάξεων θα εξέλθουν από την κεντρική καγκελόπορτα. Οι μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων θα εξέλθουν από τη δευτερεύουσα καγκελόπορτα, που βρίσκεται δεξιά και πλησίον της κεντρικής. 
Το κυλικείο θα λειτουργήσει, δε θα υπάρξει όμως μεταφορά μαθητών με ταξί και λεωφορείο. 
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα παραβρεθεί ο Συντονιστής εκπ/κού έργου της περιφέρειας μας κ. Κονιδάρης. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! 
Παρακαλείσθε να επισκέπτεστε τακτικά τον δικτυακό τόπο του σχολείου μας (https://1ovryas.blogspot.com) για να ενημερώνεστε, καθώς και να ελέγχετε το email σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.