Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Επανέναρξη μαθημάτων: ενημέρωση



Ενόψει της επαναλειτουργίας του σχολείου σας ενημερώνουμε ότι:
1. Έχει σταλεί στα mail όλων των γονέων/κηδεμόνων πίνακας με τα υποτμήματα που έχουν δημιουργηθεί και πληροφορίες για τις ημέρες προσέλευσης των μαθητών. Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε τα αδέλφια να προσέρχονται τις ίδιες ημέρες.
2. Κατά την πρώτη ημέρα, μεταξύ των άλλων, θα δοθούν σχετικές οδηγίες στους μαθητές και θα τονιστούν οι κανόνες και τα μέτρα που θα τηρούνται από όλους. 
3. Η πρωινή προσέλευση των μαθητών/τριών αρχίζει στις 08.00 και ολοκληρώνεται στις 08.15. Η αποχώρηση πραγματοποιείται καθημερινά στις 13.15΄. Δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο Πρόγραμμα του Σχολείου.
4. Οι μαθητές θα προαυλίζονται στα διαλείμματα σε διαφορετικούς χώρους , ανάλογα με την τάξη τους.
4. Με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι γονείς/κηδεμόνες δεν εισέρχονται στον χώρο του σχολείου, ούτε κατά την προσέλευση ούτε κατά την αποχώρηση των μαθητών/τριών. Μπορούν να επικοινωνούν με το σχολείο τηλεφωνικά (2610521600 ή με μέιλ στο mail@1dim-ovryas.ach.sch.gr). 
5. Κατά την αποχώρηση οι μαθητές/ριες θα...
οδηγούνται από εκπαιδευτικό στην έξοδο του σχολείου από όπου και θα πρέπει οι γονείς / κηδεμόνες να τους/τις παραλαμβάνουν. 
6. Το κυλικείο του σχολείου δε θα λειτουργήσει. 
7. Θα υπάρχει κανονική μεταφορά των μεταφερόμενων μαθητών με ταξί και λεωφορείο

Επιπλέον στοιχεία για την ενημέρωσή σας:
α. κατά το προηγούμενο διάστημα στο σχολείο πραγματοποιήθηκε εξωτερική απολύμανση, ενδελεχής εσωτερικός καθαρισμός, μυοκτονία και κοπή χόρτων.
β. υπάρχει επάρκεια σε αντισηπτικά και υλικά καθαρισμού 
γ. το διδακτικό και λοιπό προσωπικό είναι ενημερωμένο προκειμένου να λαμβάνει όλα τα μέτρα διασφάλισης της υγείας των μαθητών.

Καλή επανεκκίνηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.