Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Σχολικά γεύματα για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές μας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων υλοποιεί πρόγραμμα σίτισης σε Δημοτικά Σχολεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας.
Το πρόγραμμα «Σχολικά γεύματα» απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών προεπιλεγμένων σχολείων. Η καθημερινή προσφορά στο...
σχολείο ενός δωρεάν, υγιεινού γεύματος περιλαμβάνει σημαντικά μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη, όπως η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού, η ενίσχυση της εκπαίδευσης, η ενίσχυση της αποδοτικότητας των μαθητών.
Το μενού του προγράμματος αφορά και τις πέντε εκπαιδευτικές ημέρες της εβδομάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των μαθητών στα πλαίσια της υγιεινής μεσογειακής διατροφής. Τα παραπάνω γεύματα παρασκευάζονται από επιλεγμένο προμηθευτή που διαθέτει τα απαιτούμενα συστήματα υγιεινής και σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουμε ορίσει.
Δεδομένου ότι το 1ο Δημ. Σχολείο Οβρυάς συμμετέχει στο πρόγραμμα, έχει δοθεί στους μαθητές σχετική υπεύθυνη δήλωση, την οποία παρακαλούμε να επιστρέψετε υπογεγραμμένη άμεσα στο σχολείο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν έχει υπάρξει, προς το παρόν, ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο έναρξης του προγράμματος.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.