Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ενημέρωση για εγγραφή στο Ολοήμερο

Δικαίωμα εγγραφής στο Ολοήμερο για το σχολικό έτος 2017-2018 έχουν
α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως, πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι). πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές...
φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Ολοήμερο είναι «κανονικό» σχολείο και ως εκ τούτου οι μαθητές που θα εγγραφούν σε αυτό είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν αδιαλείπτως το πρόγραμμά τους και να αποχωρούν στις 15.00΄ ή στις (16.00΄). Αποχωρήσεις ενδιάμεσα δεν επιτρέπονται.
Αίτηση παρέχεται από το σχολείο. Είναι επίσης αναρτημένη στο ιστολόγιο του σχολείου: http://1ovryas.blogspot.gr
Τελευταία ημέρα υποβολής δικαιολογητικών: Δευτέρα 12-06-2017

Πληροφορίες: 2610521600

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.