Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Πρωινό-δεκατιανό από τον Δήμο Πατρέων

O Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων - ΚΟΔΗΠ υλοποιεί για 3η συνεχή χρονιά την δράση "Παροχή Πρωινού - δεκατιανού σε μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών".Τα τρόφιμα που δίνονται αφορούν σε προϊόντα για πρωινό (γάλα, δημητριακά, φρυγανιές, βούτυρο, μαρμελάδα) και δίνονται μηνιαία στους γονείς των μαθητών από την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Κοραή 5.
                                                                         
Δικαιολογητικά:
  • Αίτηση γονέα / κηδεμόνα για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα (υπάρχει στο σχολείο)- είναι αναγκαίο να γράφεται ένα κινητό τηλέφωνο και ελλείψει αυτού σταθερό ή άλλος τρόπος επικοινωνίας
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  • Πρόσφατο εκκαθαριστικό εφορίας
  • Κάρτα ανεργίας των ενηλίκων μελών που συμβιούν (εφόσον υπάρχει)
  • Βεβαίωση φοίτησης στο σχολείο, του παιδιού.


Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν να κατατεθούν έως 7 Δεκέμβρη 2016, προκειμένου να οργανωθεί,...
να αρχίσει η δράση, αλλά και μετά :
  • Απευθείας στο Γραφείο της Δημοτικής Μέριμνας - Κοραή 5 (Δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα) τηλ. 2610311561, ώρες 8:00 -14:00
  • Σε κλειστό - σφραγισμένο φάκελο στον διευθυντή του σχολείου ο οποίος θα έχει την ευθύνη διαβίβασής του στην υπηρεσία μας στα παραπάνω στοιχεία.
Στην συνέχεια η αρμόδια επιτροπή του ΚΟΔΗΠ θα αξιολογήσει τα αιτήματα - ζητώντας αν απαιτείται διευκρινήσεις ή άλλα στοιχεία.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημερώνονται οι δικαιούχοι γονείς με SMS για τις ημέρες και ώρες παραλαβής των προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Με το εν λόγω πλαίσιο θεωρούμε ότι διασφαλίζεται το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων και παράλληλα διευκολύνεται για την κατάθεση των δικαιολογητικών ο γονέας που μένει σε απομακρυσμένες περιοχές.
Ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων για τις ενέργειες σας και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.