Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Συμμετέχουμε στη Φλόγα

Το σχολείο μας θα συμμετάσχει το Σάββατο 19/12/15 στο παζάρι που διοργανώνει στη Ρήγα Φεραίου.ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.
Στόχος της εκδήλωσης, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος,  είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στα παιδιά, η διάδοση του μηνύματος της  «ΦΛΟΓΑΣ», η γνωστοποίηση του έργου της και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυσή του, αλλά και  η έμπρακτη  άσκηση των μαθητών, μελλοντικών πολιτών, στην εθελοντική προσφορά.
   Μαθητές 24 Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων απ’ όλη την Αχαΐα θα στείλουν...

 μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.  Μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους θα στήσουν πάγκους στους οποίους θα πωλούν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και διακοσμητικά. Παράλληλα, θα παρουσιάσουν δρώμενα με διάφορα μηνύματα και θα τραγουδήσουν επίκαιρα τραγούδια. Η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από παιδικές χορωδίες, την Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, ξυλοπόδαρους κ.α.. Όλοι μαζί οι συμμετέχοντες θα στήσουν το «Δέντρο των Ευχών», όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να κρεμούν τις ευχές τους.    Συγκεκριμένα συμμετέχουν τα εξής σχολεία:
Νηπιαγωγεία: 3ο Ειδικό, 8ο,  15ο, 32o,  Μιντιλογλίου
Δημοτικά: 1ο Οβρυάς, 3ο, 6ο, 9o, 10o, 25ο, 26ο, 33ο, 41ο, 43ο, 44ο, 49ο , 54ο , 64ο Πατρών, Κάτω Καστριτσίου, 2/θεσιο και 8/θεσιο Πρότυπο Πειραματικό Πανεπιστημίου Πατρών, Τέμενης
Γυμνάσιο : 9ο Πατρών
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται ενημέρωση από το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) «Χάρισε Ζωή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.