ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

Τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015. Οι εγγραφές, λαμβανομένων των προβλεπόμενων μέτρων κατά της πανδημίας, πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου το διάστημα από 1 Μαρτίου 2021 έως 20 Μαρτίου 2021, από 8.30΄ έως 11.00΄, αφού προηγουμένως κλειστεί ραντεβού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού είναι το εξής: 2610521600. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς θα εγγραφούν μαθητές, η κατοικία των οποίων βρίσκεται εντός των ορίων του, ανεξάρτητα από το Νηπιαγωγείο στο οποίο φοίτησαν. (Τα όρια βρίσκονται αναρτημένα στο επάνω μέρος του ιστολογίου).


Τα βασικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή είναι:

1. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

 

2. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή

 

Δεκτό γίνεται μόνο ένα από τα εξής αποδεικτικά: 

  • ή λογαριασμός ΔΕΗ, 
  • ή λογαριασμός ΔΕΥΑΠ, 
  • ή δήλωση Ε1 ή εκκαθαριστικό Εφορίας, που να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας.
  • Σε περίπτωση ενοικίασης απαιτείται η προσκόμιση του συμβολαίου ενοικίασης της κατοικίας.

Δεκτά μπορούν να γίνουν αποδεικτικά από ιδιωτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας ή παρόχους κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, στην περίπτωση όμως αυτή πρέπει να προσκομιστούν δύο τύποι εκ των προαναφερόμενων δικαιολογητικών (πχ λογαριασμός κινητής τηλεφωνίας και λογαριασμός παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, κλπ).  

 

(Τα παραπάνω αποδεικτικά διεύθυνσης θα πρέπει να αναφέρουν ονόματα των γονέων-κηδεμόνων των μαθητών, όχι άλλων προσώπων π.χ. παππούδων, θείων κ.λπ. Δεν γίνονται δεκτές Υπεύθυνες Δηλώσεις διαμονής ή φιλοξενίας).  Επιπλέον απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

3. Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία 
χορηγείται από το σχολείο και συμπληρώνεται κατά τη διαδικασία της εγγραφή του/της μαθητή/τριας. Δυνατότητα εκτύπωσής της εδώ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ . (Μεταξύ των στοιχείων που περιλαμβάνονται στην αίτηση είναι οι αριθμοί δελτίου ταυτότητας και των δύο γονέων).


4. Βεβαίωση φοίτησης νηπιαγωγείου: 
το σχολείο θα την παραλάβει υπηρεσιακά από τα Νηπιαγωγεία, δε χρειάζεται να την αναζητήσουν οι γονείς.

5. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.): Χορηγείται στους γονείς από το σχολείο κατά την εγγραφή και επιστρέφεται συμπληρωμένο από γιατρό (ιδιώτη ή δημόσιου φορέα) μέχρι 15 Ιουνίου 2021. Επιπλέον χορηγείται και το Φύλλο ιατρικής εξέτασης, το οποίο παραμένει στο αρχείο του ιατρού που θα εξετάσει τον μαθητή (δεν επιστρέφεται στο σχολείο). Δυνατότητα εκτύπωσής τους εδώ: ΑΔΥΜ & ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.


6Πιστοποιητικό Γέννησης: δε χρειάζεται να προσκομιστεί από τους γονείς.  Αναζητείται από το σχολείο μέσω του πληροφοριακού συστήματος myschool.


7. Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο, εφόσον ο μαθητής παρακολουθήσει το Ολοήμερο τμήμα. 
Δυνατότητα εκτύπωσής της εδώ: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.