Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Εγγραφές των μαθητών της ΣΤ τάξης στο Γυμνάσιο


Εστάλη την Τρίτη 8/12 το παρακάτω mail στους γονείς των μαθητών της ΣΤ τάξης, σχετικά με την εγγραφή των παιδιών τους στο Γυμνάσιο κατά την προσεχή σχολική χρονιά.   

Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή των μαθητών στην Α Γυμνασίου κατά το προσεχές σχολικό έτος 2021-2022 θα πρέπει να αποσταλούν με mail στο σχολείο μέχρι την Πέμπτη 17/12/20 τα εξής: 

1. Συμπληρωμένη η συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση μόνιμης κατοικίας (επισυνάπτεται). 

2. Αποδεικτικό διεύθυνσης (ένα από τα παρακάτω: λογαριασμός ΔΕΗ, λογαριασμός ΔΕΥΑΠ, Ε1, εκκαθαριστικό εφορίας, ενοικιαστήριο συμβόλαιο).

3. Δήλωση συμφοίτησης, προκειμένου ο μαθητής να φοιτήσει στο ίδιο Γυμνάσιο που ενδεχομένως φοιτά ο/η αδελφός/ή του (επισυνάπτεται).

Τα στοιχεία αυτά θα αποσταλούν από το σχολείο στη Β/θμια Ε/κπση Αχαΐας, η οποία θα πραγματοποιήσει τις κατανομές μαθητών στα Γυμνάσια. 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

·        Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν ΜΟΝΟ στο εξής mail:  1dimovryas@gmail.com (όχι στο υπηρεσιακό του σχολείου).

·        Τα στοιχεία θα πρέπει να είναι ευκρινή και ευανάγνωστα.

·        Δήλωση συμφοίτησης μπορεί να υποβληθεί μόνο εφόσον ο μεγαλύτερος/η  αδελφός/η φοιτά κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στην Α ή στη Β Γυμνασίου, όχι στη Γ Γυμνασίου

·        Σε περίπτωση αδυναμίας αποστολής των δικαιολογητικών με mail παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το σχολείο τηλεφωνικά (2610521600).

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: https://drive.google.com/file/d/1aQXp1RY0v9g2zDPykwqBTxg6LsFvrc2u/view?usp=sharing

2. ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΦΟΙΤΗΣΗΣ ΑΔΕΛΦΩΝ

https://drive.google.com/file/d/1XmCW-lVS-RvMBO0EJNWBUPmU3XWaRJos/view?usp=sharing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.