Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αγαπητοί γονείς, λάβατε την Δευτέρα 23/3/20 το εξής mail:

Προκειμένου να είναι εφικτή η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών, οι γονείς θα πρέπει άμεσα να δημιουργήσουν μαθητικούς λογαριασμούς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στη δ/νση https://register.sch.gr/students/ . Όλα τα πεδία πρέπει να συμπληρωθούν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αναγράφονται στον Έλεγχο Προόδου που έλαβαν οι μαθητές στο Α τρίμηνο ή στον Τίτλο Προόδου της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να επισκεφτείτε το ιστολόγιό μας http://1ovryas.blogspot.com

Το mail που παραλάβατε από το πληροφοριακό σύστημα myscool διαθέτει περιορισμένη δυνατότητα χαρακτήρων, ως εκ τούτου αναρτούμε στο ιστολόγιο επιπλέον πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο ΠΣΔ:
  • Για τη δημιουργία μαθητικού λογαριασμού στο ΠΣΔ απαιτείται ο Αρ. Μητρώου, ο οποίος, όπως και τα υπόλοιπα στοιχεία, βρίσκεται στον Έλεγχο Προόδου που έλαβαν οι μαθητές στο Α τρίμηνο ή στον Τίτλο Προόδου της προηγούμενης σχολικής χρονιάς. Επειδή οι μαθητές των Α και Β τάξεων δεν έχουν λάβει από το σχολείο στη μέχρι τώρα μαθητική τους πορεία κάποιο Τίτλο, μπορούν οι γονείς των συγκεκριμένων τάξεων να επικοινωνούν με το σχολείο στο τηλέφωνο 2610521600, την Τρίτη 24/3 από 9.00 έως 12.00 και την Πέμπτη 26/3 από 9.00 έως 12.00 για να τους γνωστοποιείται ο Αρ. Μητρώου.
  • Όταν εισέλθετε στη δ/νση https://register.sch.gr/students/ για τη δημιουργία λογαριασμού, υπάρχει διαθέσιμος συνδεσμος με αναλυτικότατες οδηγίες, που θα διευκολύνουν τη διαδικασία.

  • Λόγω τεράστιου φόρτου, ενδεχομένως η διαδικασία δημιουργίας μαθητικού λογαριασμού να είναι προβληματική. Παρακαλείσθε να επιμένετε.
     
  • Το σχολείο είναι αναρμόδιο να επιλύσει τεχνικά ζητήματα που πιθανόν προκύψουν κατά τη διαδικασία και δυστυχώς δεν μπορεί να παρέμβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.