Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Αιτήσεις για το Δεκατιανό

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκατιανο πατρεων 2019Το σχολείο έλαβε από τον Δήμο Πατρέων την εξής ενημέρωση για το δεκατιανό:

H υποβολή των δικαιολογητικών των οικογενειών που θα επιθυμούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιείται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Ελ. Βενιζέλου 38 & Σολωμού) όπου θα καταθέτουν απευθείας οι γονείς τα παρακάτω δικαιολογητικά.
Δικαιολογητικά (σε φωτοτυπία)
Αίτηση γονέα / κηδεμόνα για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα (παρέχεται από τον Δήμο ή από το σχολείο)
Ταυτότητα γονέα/κηδεμόνα
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Βεβαίωση φοίτησης στο σχολείο για το κάθε παιδί που αιτείται
Αποδεικτικό ανανέωσης ανεργίας / μισθοδοσία / σύνταξη γονέων (για τους δύο γονείς, ανάλογα με την κατάσταση της εργασίας τους)
Ε1 2018 (φορολογική δήλωση) και εκκαθαριστικό 2018
Συμβόλαιο μίσθωσης κατοικίας (εφόσον υφίσταται)
Επιμέλεια τέκνων και ποσό διατροφής (σε περίπτωση διάστασης / διαζυγίου)
Ε2 (σε περίπτωση μίσθωσης ακινήτου)
Ε3 (ελεύθεροι επαγγελματίες)
Σε περίπτωση που...
λόγω δυσκολίας μετακίνησης δεν υπάρχει η δυνατότητα προσκόμισης των δικαιολογητικών στα γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι γονείς μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά στο σχολείο που φοιτά το παιδί τους ακολουθώντας την κάτωθι διαδικασία:
Οι γονείς θα προσκομίζουν στο σχολείο κλειστό σφραγισμένο φάκελο με τα δικαιολογητικά, που αναφέρονται παραπάνω. ( Η αίτηση σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά, ώστε να δοθεί στους ενδιαφερόμενους γονείς ).
Οι Διευθυντές των σχολείων θα συλλέξουν τους παραπάνω φακέλους και μαζί με τις λίστες με τα ονόματα των αιτούντων, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των οικογενειών, θα τα αποστείλουν στον ΚΟΔΗΠ (Κοινωνικό Οργανισμό – Γούναρη 76) συγκεντρωτικά σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο.


Η συγκέντρωση των προσωπικών δεδομένων θα πρέπει να γίνει με εμπιστευτικό τρόπο και την πρέπουσα διακριτικότητα, διαφυλάττοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα των οικογενειών και την αποφυγή έκθεσης τους, σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.


Στη συνέχεια, η χορήγηση των τροφίμων που αφορούν στο «δεκατιανό», θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, μετά από συγκεκριμένη ενημέρωση των γονιών μέσω μηνύματος (sms).


Για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε καλύτερα και νωρίτερα το πρόγραμμα, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τους γονείς, ώστε η πρώτη συλλογή των δικαιολογητικών να ξεκινήσει από Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019. Θα συνεχίσουμε βέβαια να δεχόμαστε αιτήσεις καθ’όλη τη σχολική χρονιά.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας και είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση.


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2610311561.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.