Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Η γιορτή λήξης του Συλλόγου Γονέων

Την Παρασκευή 7/6/19 ο Σύλλογος Γονέων οργάνωσε μια εντυπωσιακή γιορτή με την ευκαιρία της λήξης του σχολικού έτους. Πλήθος γονέων τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, η οποία είχε πολλές πολλές εκπλήξεις: μουσική, φαγητό, πυροτεχνήματα, λαχειοφόρο, δώρα, χορευτικά, έκθεση εικαστικών δημιουργιών, απονομές αναμνηστικών και πολλά άλλα... 
H γιορτή ξεκίνησε με παρουσίαση παραδοσιακών χορευτικών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, και συνεχίστηκε με τον αποχαιρετισμό της ΣΤ τάξης: οι μαθητές παρουσίασαν ένα μεγάλο μέρος...
της γιορτής που είχαν παρουσιάσει και το πρωί της ίδιας ημέρας στο αμφιθέατρο, ενώ οι υπεύθυνοι του Συλλόγου Γονέων, την ώρα που ο ουρανός στολιζόταν με πολύχρωμα πυροτεχνήματα, τους προσέφεραν αναμνηστικά δώρα, δωροεπιταγές και ταυτότητα με ημερομηνία reunion. Η ενότητα του αποχαιρετισμού της ΣΤ τάξης ολοκληρώθηκε με βίντεο αναμνήσεων από τη σχολική ζωή των παιδιών.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με κληρώσεις λαχειοφόρου, πολύ χορό και τραγούδι... 
Το σχολείο ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων για την όμορφη γιορτή. Επίσης ευχαριστεί τον εκπ/κό του σχολείου κ. Ντούβαλη για την τεχνική υποστήριξη.
Θερμές ευχαριστίες στους εκπ/κούς  Άγγελο Γιαννακόπουλο και Στέλλα Νίκα που οργάνωσαν, συντόνισαν και παρουσίασαν τον αποχαιρετισμό της ΣΤ τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.