Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ο αποχαιρετισμός της ΣΤ τάξης

Την Παρασκευή 7/6/19 το σχολείο αποχαιρέτησε με μια λιτή και όμορφη γιορτή τα παιδιά της ΣΤ τάξης, που από τον Σεπτέμβριο θα φοιτούν στην επόμενη βαθμίδα της εκπαίδευσης. Μπροστά στους γονείς τους, που ήταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, τα παιδιά παρουσίασαν δρώμενα, χόρεψαν, τραγούδησαν και θυμήθηκαν μέσα από βίντεο, όμορφες στιγμές της σχολικής τους ζωής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς. Σε ταμπλό είχαν αναρτήσει εικαστικά έργα που δημιούργησαν κατά τη φετινή σχολική χρονιά. Στο τέλος...
οι μαθητές της Β τάξης τους αποχαιρέτησαν με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό και συνάμα αυθεντικό τρόπο.

Στο βίντεο βοήθησε η εκπ/κός Η.Υ. Ακριβή Παπαδοπούλου, στα χορευτικά η εκπ/κός Φ.Αγωγής Σούλα Ταμανάκια, στη μουσική ο Μουσικός μας Σπύρος Σωτηρόπουλος με τη χορωδία του σχολείου ενώ στη δημιουργία και παρουσίαση των εικαστικών δημιουργιών η Εικαστικός μας Ελένη Γεωργοπούλου. Τον αποχαιρετισμό της Β τάξης συντόνισαν οι δ/λες της τάξης Σούλα Παπαχαραλαμποπούλου και Αγγελική Καραθανάση.
Τη γενική ευθύνη και τον συντονισμό της γιορτής είχαν οι δύο δάσκαλοι του ΣΤ1 και ΣΤ2 Στέλλα Νίκα και Άγγελος Γιαννακόπουλος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.