Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Δωρεάν μαθήματα Αστρονομίας

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» ανακοινώνει την έναρξη δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας, με σκοπό την προετοιμασία μαθητών για συμμετοχή στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής 2019, για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.
Toν διαγωνισμό διοργανώνουν η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα στο https://eclass.orionas.gr/
Η δράση αυτή...
έρχεται ως συνέχεια της αντίστοιχης άκρως επιτυχημένης παροχής δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων Αστρονομίας σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου για προετοιμασία στον 24ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής Γυμνασίου – Λυκείου 2019, όπου οι μαθητές μας κατέλαβαν και τις 9 πρώτες θέσεις στο Λύκειο, καθώς επίσης και τις 5 θέσεις της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας Αστρονομίας που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 13η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Διαστημικής η οποία θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία.


Τα μαθήματα επιμελείται ο κ. Αργύρης Δρίβας, Φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και μέλος του «Ωρίωνα», με βοηθό την Αγγελίνα Μπανιά, φοιτήτρια Ιατρικής Πάτρας, δυο φορές βραβευμένη σε Ολυμπιάδες Αστρονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.