Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Υπενθύμιση πληρωμής ετήσιας συνδρομής (Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων)

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα έσοδα του συλλόγου, προέρχονται  από την ετήσια συνδρομή των γονέων και κηδεμόνων ( η οποία σας έχει ήδη σταλεί και αντιστοιχεί σε 5 € ανά οικογένεια) και από τις δραστηριότητες  του συλλόγου μας.
Η συνδρομή αυτή χρησιμοποιείται κάθε χρόνο για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι δράσεις τους συλλόγου όπως κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και αγορά δώρων για φλουριά (η οποία έγινε τη Δευτέρα 22/01/2018) καθώς και σε επόμενες δράσεις όπως η «Τσικνοπέμπτη» όπου ο σύλλογος θα προσφέρει δωρεάν...
σουβλάκια σε μαθητές και δάσκαλους, η ποδηλατάδα η εθελοντική αιμοδοσία , η γιορτή λήξης κ.α. Για αυτούς του λόγους όσοι από εσάς δεν το έχουν κάνει ήδη θα παρακαλούσαμε  να συνεισφέρουν με τη συνδρομή τους στο Σύλλογο. Θα θέλαμε να τονίσουμε επίσης πόσο σημαντική είναι η ενεργή συμμετοχή του κάθε γονέα και του κάθε κηδεμόνα  αλλά και δασκάλου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, αφού άλλωστε το Δ.Σ. είναι μόνο ένα όργανο που εκπροσωπεί εσάς.
Με εκτίμηση,   
Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.