Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Η ΣΤ τάξη στο Πλανητάριο και στη Βουλή





Την Πέμπτη 15/10/15 οι μαθητές της ΣΤ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Πλανητάριο του Ευγενίδειου Ιδρύματος και τη Βουλή. Στην 3D παράσταση "Ο Ζωντανός Πλανήτης" που παρακολούθησαν στο Πλανητάριο, εντυπωσιάστηκαν από τον εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο μεταβάλλεται διαρκώς ο πλανήτης μας (εκρήξεις ηφαιστείων, μεγάλοι σεισμοί κ.λπ).
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την οδό Ηρώδου Αττικού. Μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο είδαν την αλλαγή φρουράς των τσολιάδων και το Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια...
ξεναγήθηκαν στον Εθνικό Κήπο από αστυνομικούς που εκτελούσαν την υπηρεσία τους στο συγκεκριμένο σημείο. Αμέσως μετά επισκέφτηκαν τη Βουλή. Οι υπεύθυνοι τους παρουσίασαν βίντεο με την ιστορία του κτηρίου, τους ξενάγησαν στην έκθεση της αίθουσα; "Ελ. Βενιζέλος" με εκθέματα από την Μεταπολίτευση και τέλος τους οδήγησαν στην αίθουσα της ολομέλειας όπου παρακολούθησαν τη συζήτηση που διεξαγόταν εκεί. Η οργάνωση της εκδρομής έγινε από τους εκπαιδευτικούς της ΣΤ τάξης Τσοβίλη Απόστολο και Παναγιωτοπούλου Αμαλία.    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.