Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς συμμετείχε στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία συνδιοργανώνοντας στον χώρο εκδηλώσεών του μια όμορφη δράση μαζί με το ΚΔΑΠ του Δ. Πατρέων "Άμπετ Χασμάν". Τα παιδιά του ΚΔΑΠ, οι μαθητές της Β τάξης καθώς και του Τμήματος Ένταξης  συνεργάστηκαν στη δραματοποίηση παραμυθιού, στη συμπλήρωση παζλ και στη δημιουργία ζωγραφικών δημιουργικών. Στο τέλος όλα μαζί τα παιδιά τραγούδησαν παιδικά και έντεχνα τραγούδια. Σκοπός της δράσης ήταν να...
προσφερθεί χαρά στα παιδιά του ΚΔΑΠ και ταυτόχρονα να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι μας οφείλουμε να σεβόμαστε και να είμαστε αλληλέγγυοι με τους ανθρώπους που διαφέρουν και διαθέτουν ιδιαίτερες ικανότητες ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες. 
Τα παιδιά του ΚΔΑΠ συνόδευσαν και καθοδήγησαν η προϊσταμένη του Κέντρου κ. Μπούκλη, οι ειδικές παιδαγωγοί κ.κ. Βουτσινά και Τάντουλα και ο μουσικός κ. Κοτσορώνης.
Τους μαθητές του σχολείου μας καθοδήγησαν οι εκπαιδευτικοί Αγγ. Καραθανάση, Σούλα Παπαχαραλαμποπούλου και Τάκης Ντούβαλης.
Ευχαριστούμε το ΚΔΑΠ του Δ. Πατρέων "Άμπετ Χασμάν" τόσο για τη συμμετοχή και συμβολή του του στην όμορφη γιορτή, όσο και για τα δώρα που προσέφερε στο σχολείο μας. 
 

 
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.